[0] broj proizvoda

Zaštita osobnih podataka

a) Povjerljivost podataka
 
Osobni podaci dani od strane korisnika putem forme na stranicama www.goblin.hr ili na drugi način (telefonom, e-mail, itd) su strogo povjerljivi i tretiraju se u skladu sa Zakonom Zakona o zaštiti osobnih podataka na zaštita potrošača.
 
U skladu s načelom kontrole proporcionalnost stranice www.goblin.hr, prikupljanje i obrada samo one osobne podatke korisnika, koji su potrebni za nesmetano e-trgovina i pružanje usluga (odnosno prodaja robe, isporuka robe, za potrebe poslovne komunikacije, itd ).,
 
Budući da je briga za zaštitu osobnih podataka prioritet Moje Igre d.o.o. sukladno člancima 24. i 25. Zakona o zaštiti osobnih podataka, doneseni su i usvojeni sljedeći propisi:
 
Pravila o postupcima i mjerama za zaštitu osobnih podataka
Pravila o postupcima i mjerama za zaštitu osobnih podataka u području elektronske pošte
Pravila o postupcima i mjerama za osiguranje osobnih podataka u području korištenja Interneta
Svi zaposlenici tvrtke Moje Igre d.o.o. dužni su potpisati izjavu o zaštiti osobnih podataka
b) Rukovanje podacima
 
Operator web stranice, a korisnici se slažu da su informacije na koje imaju pristup u elektroničkim uslugama, osobnim podacima, koji se smatra poslovnom tajnom, a oni će prema tome odgovarajuće mjere zaštite i bez odgovarajuće pravne osnove neće biti dan na uvid trećim osobama.
Administrator web mjesta se obvezuje pružati stručne i profesionalne usluge elektroničkim uslugama u skladu s načelima i standardima informacijske sigurnosti. Sigurnost i zadržavanje podataka garancije u skladu sa svojim internim pravilima, koji pružaju sve potrebne organizacijske, tehničke i logično-tehničke postupke i mjere kako bi se osigurala sigurnost informacija, zaštitu podataka i sigurnu pohranu.
 
c) suglasnost za obradu osobnih podataka
 
Korisnik Site www.goblin.hr izričito slaže da u svrhu korištenja elektroničkih usluga kupnje proizvoda, srodne upravljanje sustavom i korisničke informacije, prikupljati i obrađivati ​​sljedeće osobne podatke: ime i adresu korisnika, e-mail adresu, broj telefona, korisnik i spol korisnika (prikupljen isključivo u svrhu dobre poslovne komunikacije).
 
Ti se podaci pohranjuju tijekom korištenja elektroničkih usluga i brišu se unutar tri godine nakon posljednje kupnje na web stranici www.goblin.hr.
 
Korisnik može zatražiti pristup vašim osobnim podacima ili informacijama o obradi osobnih podataka od strane ovlaštenih osoba s pisanim zahtjevom da se uputio u ured tvrtke Moje Igre d.o.o.
 
d) Ograničenja zaštite osobnih podataka
 
Za zaštitu osobnih podataka smatra se da se identitet korisnika koji se prijavljuju korištenjem korisničkog imena i lozinke nije pravilno provjerio.
Za usluge e-trgovine koje su dostupne samo korisničkim imenom i zaporkom, za zaštitu osobnih podataka mogu biti dopuštene samo sljedeće:
1. unos osobnih podataka korisnika je dopušten, ali ne dopušta prikaz već unesenih osobnih podataka drugih korisnika, osim podataka koji je unio isti korisnik;
2. Korisnik može podnijeti zahtjev za prijenos osobnih podataka, ali se podaci mogu slati samo u fizičkom obliku na adresu osobe na koju se podaci odnose.
 
e) Zadržavanje podataka
 
U okviru usluga e-trgovine Moje Igre d.o.o. također je uređeno pohranjivanje navedenih podataka na korisnike sukladno propisima o zaštiti dokumentarnog i arhivskog materijala.
Korisnik je dužan pažljivo provoditi podatke koji se prenose za vlastite potrebe.
  • kje-smo.jpg