[0] broj proizvoda

Xbox 360 RGH v2019 + temeljito čiščenje + upute

%DA
CijenaRedovna cijenaPopustZaliha
Posebna ponuda vrijedi od 29.11.2021 do 05.12.2021 (samo 2 dana) ili do isteka zaliha.
 • Kako doći do nas?
  Naša trgovina se nalazi se na adresi Nemčićeva ulica 4 u Zagrebu. Konzolu možete ostaviti u našoj poslovnici bez prehodne najave, kablove i kontroler već imamo, tako da nam to ne trebate ostavljati. Ako želite poslati konzolu poštom, nazovite nas prethodno ili pošaljite e-mail da se dogovorimo u vezi preuzimanja.

  Goblin.hr, Nemčićeva ul. 4, Zagreb
  pon-pet 10:00-17:30,
  sub 10:00-13:00

  tel: 099 3090 519

   
 • Dostava vaše konzole po pošti
  Igraću konzolu možemo poslati poštom. Konzola u većini slučajeva dolazi u našu poslovnicu slijedeći dan.

  Molimo da igraću konzolu pošaljete bez kablova, kontroler i ostalih dodataka u originalnom pakiranju ili u pakiranju koji bi trebao biti dobro obloženo kako se nebi oštetio prilikom transporta. Preporučamo da nam pošaljete konzolu HPExpressom sa oznakom "lomljivo"
  Kao adresu primatelja molimo da navedete našu adresu i kontakt mobitel, a na komadu papira možete napraviti opis onoga što treba biti učinjeno sa naše strane

  Naša adresa:
  Moje igre d.o.o.
  Nemčićeva ul. 4
  10000 Zagreb

  tel: 099 3090 519

  Konzolu ćemo vam poslati nazad po pošti, GLS-om, uz naznaku lomljivo i naznakom troškova dostave koji ovise o težini paketa, a u većini slučajeva iznose oko 30-60 kn.
Xbox 360 Reset Glitch Hack (RGH) najnoviji je i najbolji Xbox 360 ažuriranje. RGH je brža implementacija nadogradnje JTAG, gdje Xbox u većini slučajeva počinje za 5-15 sekundi. Osim ažuriranja, čistimo i konzolu Xbox 360 konzola bez naknade. Instalacija je moguća na svim Xbox 360, Xbox 360 Slim i Xbox 360 E igraćim konzolama bez obzira na godinu proizvodnje.Kako da dođem do vas?

Naša trgovina se nalazi se na adresi Nemčićeva ul. 4 Kvaternikov trg Zagreb. Konzolu možete ostaviti u našoj poslovnici bez prehodne najave, kablove i kontroler već imamo, tako da nam to ne trebate ostavljati. Ako želite poslati konzolu poštom, nazovite nas prethodno ili pošaljite e-mail da se dogovorimo u vezi preuzimanja.


    Goblin, Zagreb: 099/3090-519 , Nemčićeva ul. 4 Kvaternikov trg

 

Koliko će me to koštati?

 • nadogradnja Dashboarda na verziju 17349 - 139 kuna
 • nadogradnja Dashboarda na verziju 17349 + besplatna nadogradnja RGH Dashboard-a sljedećih godinu dana - 289 kuna
 • nadogradnja Dashboarda na verziju 17349 + jednogodišnje jamstvo na Xbox360 konzolu - 289 kunaKoliko brzo će moja konzola biti servisirana?

Sve ovisi o težini kvara i prethodno zaprimljenih konzola na popravak ili modifikaciju od drugih stranaka ali obično unutar 48 sati osim u slučajevima kad je potrebna zamjena nekog dijela konzole, a dio koji treba biti zamijenjen nije na lageru, u tom slučaju se rok otklona kvara na konzoli produžuje na 5-10 radnih dana. Također je moguće da nam pošaljete konzolu na servis putem pošte (troškovi slanja su na trošku kupca).

 

Zašto baš mi?

 •     uvijek spremni pomoći našim kupcima, bilo da se radi o savjetu pri kupnji ili rješavanju problema
 •     možete doći sa vašom Xbox360 konzolom u našu poslovnicu u bilo koje doba tokom radnog vremena trgovine bez prethodne najave
 •     mogućnost slanja Xbox360 konzole poštom, Sve naše pošiljke su osigurane od oštećenja te će sigurno i brzo doći do bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj
 •     profesionalno rukovanje osjetljivom opremom
 •     demonstracija rada odabranih igri na našem LCD televizoru
 •     iscrpna i detaljna, a istovremeno laka i jednostavna za pratiti uputstva za korištenje konzole, pismeno ili na mail ili oboje
 •     zamjena rabljeno za novo i rabljeno za rabljeno (konzola i igara)
 •     otkup rabljenih konzola (uvjet za otkup je da je konzola 100% ispravna (laser, wireless itd...) i da joj ventilator nije bučan. Prije otkupa je potreba polusatna provjera ispravnosti konzole u našoj poslovnici)
 •     jamstvo na rabljene igre i konzole
 •     u slučaju neuspješne modifikacije uslijed koje mi moglo doći do uzrokovanja neispravnosti konzole, dobivate novu konzolu, jedinstvena jamstvena uslugaZašto kupiti dodatno ili produženo jamstvo?

 •     za samo 149 kuna, možete kupiti puno jamstvo na vašu Xbox360 konzolu. U slučaju kvara (npr. RROD tj. Red Ring Of Death svjetla) dobivate besplatni popravak Xbox360 konzole ili će biti zamijenjena sa drugom. Jamstvo kreće od trenutka kupovine. Napomena: kupovina jamstva je moguća samo na Xbox360 konzolama proizvedenim  2008 godine ili kasnije. Također, konzole koje su u lošem stanju, jamstvo se ne može kupiti. Ponuda vrijedi samo za kupovinu RGH modifikacije. Garancija se odnosi sam na igraće konzole koje nisu oštećene i kojima je svaka komponenta ispravna.

 

primerjava odklepov