[0] broj proizvoda

Wii U Softmod + upute (pokreće Wii U igre sa SD kartice)

DA
CijenaZaliha

SD kartica
Dodatna modifikacija • Kako doći do nas?
  Naša trgovina se nalazi se na adresi Nemčićeva ulica 4 u Zagrebu. Konzolu možete ostaviti u našoj poslovnici bez prehodne najave, kablove i kontroler već imamo, tako da nam to ne trebate ostavljati. Ako želite poslati konzolu poštom, nazovite nas prethodno ili pošaljite e-mail da se dogovorimo u vezi preuzimanja.

  Goblin.hr, Nemčićeva ul. 4, Zagreb
  pon-pet 10:00-17:30,
  sub 10:00-13:00

  tel: 099 3090 519

   
 • Dostava vaše konzole po pošti
  Igraću konzolu možemo poslati poštom. Konzola u većini slučajeva dolazi u našu poslovnicu slijedeći dan.

  Molimo da igraću konzolu pošaljete bez kablova, kontroler i ostalih dodataka u originalnom pakiranju ili u pakiranju koji bi trebao biti dobro obloženo kako se nebi oštetio prilikom transporta. Preporučamo da nam pošaljete konzolu HPExpressom sa oznakom "lomljivo"
  Kao adresu primatelja molimo da navedete našu adresu i kontakt mobitel, a na komadu papira možete napraviti opis onoga što treba biti učinjeno sa naše strane

  Naša adresa:
  Moje igre d.o.o.
  Nemčićeva ul. 4
  10000 Zagreb

  tel: 099 3090 519

  Konzolu ćemo vam poslati nazad po pošti, GLS-om, uz naznaku lomljivo i naznakom troškova dostave koji ovise o težini paketa, a u većini slučajeva iznose oko 30-60 kn.

- modifikacija za Nintendo Wii U konzolu koja pokreće backup kopije Nintendo Wii U igri sa SD kartice

- SD kartica može biti maksimalne veličine do 32GB

- jednostavno pokretanje i korištenje konzole, upali i igraj sistem!

- radi na svim softverima konzole, uključujući i zadnji 5.5.1

- dobivate komplete pismene upute kako koristiti konzolu sa ovom modifikacijom, a ako dođete u našu trgovinu, dobivate i edukaciju i demostraciju rada!

- također se može po vašoj želji dodati mogućnost da pokrećete i backup kopije Wii igri sa eksternog hard diska ili USB stick-a