[0] broj proizvoda

Sony

PlayStation 4 Slim 500GB (PS4 Slim - novo)

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
  • Sony PlayStation 4 Slim crne boje (najnoviji 2216 model )
  • Sony DualShock 4 Slim bežični kontroler crne boje
  • Sony 500GB tvrdi disk
  • Sony HDMI kabel
  • Sony slušalice sa mikrofonom
  • USB kabel za punjenje kontrolera
  • PlayStation Plus PSN+ 14 dana
  • upute za korištenje
  • garancija na zadovoljstvo, koji uključuje telefonsku podršku ili putem mail-a

 

 

Playstation 4 je Sony-eva igraća konzola nove generacije koja nudi nevjerojatnu grafičku snagu, proširene funkcije društvenih mreža, inovativne načine igranja i jednostavno i pregledno korisničko sučelje.

 

Najnoviji 2216 model
 
 
 
Novi model donosi manji format, redizajniranu matičnu ploču i procesor koja donosi manje zagrijavanja i manje buke u radu, dok su tipke mehaničke, a cijelo kućište u mat finišu.
 
 
 

Novi DualShock 4 kontroler

Velika novost konzole je kontroler DualShock 4. Pored posebnog gumba koji omogućava snimanje i dijeljenje igraćeg sadržaja sa drugim korisnicima, on je također opremljen posebnom tipkom koja je ujedno osjetljiva na dodir sa kojom se mogu ostvarivati razne interaktivnosti unutar i izvan igre. Kontroler je također opremljen posebnim svjetlom koji raznim bojama prikazuje svoj status (punjenje, sinkroniziranje, kad je baterija pri kraju itd...)

 

Što se skriva ispod haube?

Srce nove PS4 konzole čini osmojezgreni 64-bitni procesor kodnog imena Jaguar koji je posebno za Sony napravio AMD. Konzola je opremljena sa 8GB GDDR 5 sistemske memorije, Blue-Ray pogonom koji čita DVD-e brzinom od 6x i 8x te 500GB ili 1TB hard diskom. Konzola ima nekoliko izlaza: HDMI, mrežni i optički izlaz. Sony nije zaboravio na Wi-Fi i Bluetooth povezivanje. PS4 također podržava 4k rezoluciju ali samo u filmovima, videozapisima i slikama.

 

Sinergija sa Playstation Vita konzolom.

Nova igraća konzola podržava stream-ing sadržaja direktno sa PS4 konzole. Radi na sličnom principu kao i Nintendo Wii U ali za igranje PS4 igara na PS Vita konzoli, potreban je Wi-Fi mreža. Npr, GTA 5 je moguće igrati na PS Vita konzoli ako je brzina Wi-Fi mreže dovoljno brza za glatko izvođenje igre.

 

Playstation Eye kamera

Nova dvooka Playstation Eye kamera je sastavljena od dvije širokokutne kamere i sa mrežom od četiri mikrofona koji služe kako bi Playstation prepoznao pokrete igrača i glasovne komande. Kamera ima razlučivost od 1280x800 piksela što je dovoljno da kamera može razlikovati igrače od okoline i udaljenost od jednog do drugog igrača čime igranje sa Playstation Eye kamerom postaje puno preciznije nego sa klasičnim kontrolerom

 

Playstation 4 ne podržava igranje Playstation 3 ili Playstation 2 igara i dodatne opreme te je za online igranje potrebno kupiti Playstation Plus članstvo.