[0] broj proizvoda

Xbox 360 RGH (JTAG) ažuriranje + upute

DA
CijenaZaliha
 • Kako doći do nas?
  Naša trgovina se nalazi se na adresi Nemčićeva ulica 4 u Zagrebu. Konzolu možete ostaviti u našoj poslovnici bez prehodne najave, kablove i kontroler već imamo, tako da nam to ne trebate ostavljati. Ako želite poslati konzolu poštom, nazovite nas prethodno ili pošaljite e-mail da se dogovorimo u vezi preuzimanja.

  Goblin.hr, Nemčićeva ul. 4, Zagreb
  pon-pet 10:00-17:30,
  sub 10:00-13:00

  tel: 099 3090 519

   
 • Dostava vaše konzole po pošti
  Igraću konzolu možemo poslati poštom. Konzola u većini slučajeva dolazi u našu poslovnicu slijedeći dan.

  Molimo da igraću konzolu pošaljete bez kablova, kontroler i ostalih dodataka u originalnom pakiranju ili u pakiranju koji bi trebao biti dobro obloženo kako se nebi oštetio prilikom transporta. Preporučamo da nam pošaljete konzolu HPExpressom sa oznakom "lomljivo"
  Kao adresu primatelja molimo da navedete našu adresu i kontakt mobitel, a na komadu papira možete napraviti opis onoga što treba biti učinjeno sa naše strane

  Naša adresa:
  Moje igre d.o.o.
  Nemčićeva ul. 4
  10000 Zagreb

  tel: 099 3090 519

  Konzolu ćemo vam poslati nazad po pošti, GLS-om, uz naznaku lomljivo i naznakom troškova dostave koji ovise o težini paketa, a u većini slučajeva iznose oko 30-60 kn.

Novo: Za dodatnih 149 kuna, možete produžiti jednogodišnje jamstvo na vašu Xbox360 konzolu proizvedenu 2008 godine ili kasnije za dodatnih 149 kuna dobiti jednogodišnje jamstvo za sve buduće iXtreme nadogradnje.
 

Update dashboarda za RGH i JTAG je potrebna, kada više ne čita nove igrice. Također je moguće nadograditi JTAG na RGH, što poboljšava brzinu pokretanja konzole do približno 5-30 sekundi uz dodatnu naknadu od 20 €.
 


Kako da dođem do vas?

Naša trgovina se nalazi se na adresi Nemčićeva ul. 4 Kvaternikov trg Zagrebu. Konzolu možete ostaviti u našoj poslovnici bez prehodne najave, kablove i kontroler već imamo, tako da nam to ne trebate ostavljati. Ako želite poslati konzolu poštom, nazovite nas prethodno ili pošaljite e-mail da se dogovorimo u vezi preuzimanja.


    Goblin, Zagreb: 099/3090-519 , Nemčićeva ul. 4 Kvaternikov trgKoliko brzo će moja konzola biti servisirana?

Sve ovisi o težini kvara i prethodno zaprimljenih konzola na popravak ili modifikaciju od drugih stranaka ali obično unutar 48 sati osim u slučajevima kad je potrebna zamjena nekog dijela konzole, a dio koji treba biti zamijenjen nije na lageru, u tom slučaju se rok otklona kvara na konzoli produžuje na 5-10 radnih dana. Također je moguće da nam pošaljete konzolu na servis putem pošte (troškovi slanja su na trošku kupca).
 

Zašto baš mi?

 •     uvijek spremni pomoći našim kupcima, bilo da se radi o savjetu pri kupnji ili rješavanju problema
 •     možete doći sa vašom Xbox360 konzolom u našu poslovnicu u bilo koje doba tokom radnog vremena trgovine bez prethodne najave
 •     mogućnost slanja Xbox360 konzole poštom, Sve naše pošiljke su osigurane od oštećenja te će sigurno i brzo doći do bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj
 •     profesionalno rukovanje osjetljivom opremom
 •     demonstracija rada odabranih igri na našem LCD televizoru
 •     iscrpna i detaljna, a istovremeno laka i jednostavna za pratiti uputstva za korištenje konzole, pismeno ili na mail ili oboje
 •     zamjena rabljeno za novo i rabljeno za rabljeno (konzola i igara)
 •     otkup rabljenih konzola (uvjet za otkup je da je konzola 100% ispravna (laser, wireless itd...) i da joj ventilator nije bučan. Prije otkupa je potreba polusatna provjera ispravnosti konzole u našoj poslovnici)
 •     jamstvo na rabljene igre i konzole
 •     u slučaju neuspješne modifikacije uslijed koje mi moglo doći do uzrokovanja neispravnosti konzole, dobivate novu konzolu, jedinstvena jamstvena uslugaZašto kupiti dodatno ili produženo jamstvo?

 •     za samo 149 kuna, možete kupiti jednogodišnje jamstvo na vašu Xbox360 konzolu. U slučaju kvara (npr. RROD tj. Red Ring Of Death svjetla) dobivate besplatni popravak Xbox360 konzole ili će biti zamijenjena sa drugom. Jamstvo kreće od trenutka kupovine. Napomena: kupovina jamstva je moguća samo na Xbox360 konzola proizvedene 2008 godine ili kasnije. Također, konzole koje su u lošem stanju, jamstvo se ne može kupiti. Ponuda vrijedi samo za kupljenu iXtreme LT+ 3.0 modifikaciju. Garancija se odnosi sam na igraće konzole koje nisu oštećene i kojima je svaka komponenta ispravna.

 

primerjava odklepov